Bu haberi gördüğünüzde kim bu Gediz E-Sports, ne yapıyor diyeceksiniz hâliyle.

Kısaca bizi anlatmak gerekirse; basit ve küçük Gediz Üniversitesi içerisinde olan henüz ham , 1 yıllık bir Elektronik Sporlar Topluluğuyuz. Kulübün kurucusu ve şu anki başkanı “Çağtürk Çağın” yani benim. Okul içerisinde League of Legends ve HearthStone turnuvaları düzenledik fakat sadece okul içerisinde basit bir topluluk olmaktan çıkıp dış dünyanın güzelliklerine atılıp adımızı önce İzmir geneline daha sonra da Türkiye geneline duyurmak daha iyi olur dedik. Tabii ki bu düşüncemizde bize destek olan DEU E-Sports’u unutmamak gerekiyor. DEU E-Sports başkanı “Doğukan Durdağı” ile birlikte bir çok turnuva daha düzenleyeceğiz. Umarım bize destek olursunuz.

Eğer bizi takip etmek isterseniz;

https://www.facebook.com/gediz.esports/?fref=ts

Bizi tanımanız gerektiği kadar tanıdığınızı düşünmekteyim, hadi şimdi gelelim turnuvanın detaylarına.

Turnuvamız 23-24 Nisan tarihlerinde 2 günlük, 32 takım sınırlı ve offline bir turnuva olacak. Turnuva Gediz Üniversitesi içerisinde olacak. Eğer turnuvaya katılmayı düşünüyorsanız bunun için bazı kurallarımız var;

Kural 1: Turnuvaya sadece lise ve üniversite öğrencileri katılabiliyor.

Kural 2: Turnuvaya katılım sağlayacak bir takımın bütün üyeleri aynı okuldan olmak zorundadır. (Örnek: Gediz Üniversitesi’nden bir takım başvuru yaptığında 5 oyuncunun da Gediz Üniversitesi öğrencisi olmak zorundadır.)

Bu iki kural dışında ekstra kuralımız yoktur (oyun kuralları hariç).

Eğer sizde turnuvamıza katılmak istiyorsanız bize sosyal medya üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hepinizi bekliyoruz!