Dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından kullanılan GeForce Experience uygulaması, kullanıcılarının isteklerine cevap veren yeni özellikler ile geliyor.

Uygulamanın Game Ready sürücüleri, video-ekran görüntüsü alma ve canlı yayın yapma özelliklerinin yanı sıra, kayıt yapan kullanıcılar için yeni ve güzel bir özelliği daha, beta sürüm ile bilgisayarlarınıza geliyor. Multi-Track Audio özelliği ile birlikte, oyun kaydı alırken mikrofondan gelen sesi de ayrı bir dosya olarak kaydedebileceksiniz.

Multi-Track Audio özelliği sayesinde mikrofonunuzu sürekli olarak kapalı tutmak zorunda kalmayacaksınız. Oyun seslerini ve mikrofon seslerini ayrı ayrı kaydedeceği için, istemediğiniz geri plan seslerinin kaydı bozması gibi bir durum ortadan kalkıyor.

Şu anda yalnızca Beta versiyonunda bulunan özelliğe sahip olmak istiyorsanız, GeForce Experience uygulamasının son beta sürücüsünü indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı açıp ayarlar kısmına geldiğinizde, Genel ayarlar kısmında “Deneysel Özelliklere İzin Ver” seçeneğini seçerek, en son beta sürücüsünü indirebilirsiniz.

Sürücüyü indirdikten sonra, Alt-X kısayol tuşu ile ulaşabileceğiniz kayıt ekranında “Ayarlar” kısmını seçmeniz ve Ses Ayarları sayfasına gelmeniz gerekiyor. Buradan “Ses İzleri” başlıklı kısma gelip “Her iki izi ayır” seçeneğini işaretleyerek, kayıt sırasında mikrofon sesinin ayrı alınmasını sağlayabilirsiniz.

Oyun sırasında karşılaştığınız ilginç anları kaydetmeyi seven biriyseniz, mikrofonunuzu sürekli kapalı tutmadan kayıt alabilme özelliği oldukça işinize yarayacaktır.

Türkiye Şampiyonluk Ligi Tamamlandı