Hepsi değişken, hepsi tehlikeli ve hemen hemen hepsini turnuvalarda görüyoruz. Karşınızda Nexus‘un en güçlü karakter komboları ve şu anki metanın vazgeçilmezleri!

Hepimizin bildiği gibi Heroes of the Storm, alışılmış MOBA mekaniklerinin dışında, takım halinde bir yerlere gelebileceğiniz, tek karakterin oyunu taşıyamadığı bir oyun. Durum böyleyken, güçlü sinerjiler ve karakter komboları bir oyun içerisinde alabileceği en büyük önemi alıyor. İşte karşınızda turnuva seviyesi oyunların en çok tercih edilen sinerjileri. Arkadaşlarınızla girdiğiniz bir sonraki oyunda, bu sinerjilerin işinize yarayacağı, test edilip onaylandı.

1) Butcher – Tyrande – Jaina:

Bu kompozisyon, tek bir hedefe kitlenip durum ne olursa olsun onu  öldürme üstüne kurulu bir kompozisyon. Tyrande ve Jaina erken oyunda çok başarılı bir roam(dolanma) ve gank ikilisi oluyorlar. 10. Seviyede ise bu ölüm mangasına eklenen Furnace Blast‘lı bir  Butcher, akıl almaz bir power spike yaratıyor.

Örnek Maç: Tempo Storm vs CompLexity

2) Jaina – Tyrande – Muradin:

Önceki sinerjiyle aynı mantığa sahip olan bu ekip, öncekiyle aynı şekilde erken oyun gank ve roamları üstüne kurulu. Öncekinde elde edilen seviye 10 powerspike, burada yerini değişkenliğe ve adaptasyona bırakıyor. Bu ekibin yanına ister 2. bir support, isterseniz warrior ekleyebilirsiniz.

Örnek Maç: Puszek Team vs Team Kinguin

3) Johanna – Azmodan:

Azmodan‘ın Taste For Blood talentini en iyi farmlayabildiği ikili. Oyunun ilerleyen dakikalarında ise Johanna, Azmodan‘ın ilk özelliğini Globe of Annihilation atmak için ideal noktalar oluşturup, özelliğin isminden de anlaşıldığı üzere uzaktan karşı takımı tarumar ediyor.

Örnek Maç: Kappa 123 vs Huron Team ve Tempo Storm vs Cloud 9 Maelstorm

4) Malfurion – Kael’Thas:

Malfurion, Kael’Thas’ın koridordaki devası olduğundan ötürü, bu ikili yan yana geldiğinde beklendiği gibi fazlasıyla başarılı bir ikili oluyor. Uzun menzilden karşı takımı fazlasıyla rahatsız edebilen bu ikili, ilereyen dakikalarda kule saldırılarında da fazlasıyla yararlı oluyor. Bu ikilinin yegane problemi ise, Kael’Thas’ın Malfurion’un iyileştiremeyeceği kadar hızlı ölebiliyor olması.

Örnek Maç: Gamer s2 vs Na’Vi