5) Abathur – Johanna:

Johanna, Abathur’ un symbiote özelliğiyle beraber tam bir canavara dönüşüyor. Bu ikili özellikle erken oyunda agresif harita kontrolü için biçilmiş kaftan. Oyunun daha sonrası düşünüldüğü takdirde, yanlarına 1 adet Illidan veya başka bir melee assasin eklenir ve 20. seviyedeki Hivemind özelliği ile bu üçlü harikalar yaratır.

Örnek Maç: Team Liquid vs Alternate Fancy

6) Nazeebo – Malfurion:

Zombie Wall ardından gelen Entangling Roots, beklenenin aksine fazlaca ölümcül. Bu iki özelliğin  hazırlanması kolay olduğu göz önüne alındığında, Malfurion ve Nazeebo koridoru amansızca iten bir ikili oluyor. Çoğu harita görevinde de hakimiyet sağlayabilen ikili, “sen benimsin” diyen sinerjileri koridorda fazlasıyla üzüyor.

Örnek Maç: Roccat vs MYM Heroes

7) Uther – Zeratul:

Uther‘ın Divine Shield özelliği,  vuruş hasarları en yüksek olan Melee Assassin‘lerin güvenli şekilde bir hedefi öldürebilecek hasarı vurmasını sağlıyor ve Zeratul bunlardan birisi olarak yerini alıyor. Zeratul yeteri kadar kaçabilen bir karakter değilmiş gibi, Divine Shield ona bir kaçma imkanı daha sunuyor. Hepsi düşünüldüğünde de bu ikili gerçekten illet bir ikili halini alıyor.

Örnek Maç: MYM Heroes vs Virtus.pro

8) Kael’Thas – Jaina:

Oyunun en güçlü iki alan hasar karakterini kendi takımınızda bulundurmanın karşı takıma yaptığı negatif etki bile başlı başına bir avantajken, bu ikilinin yapabildikleri bunu gerçekten gölgede bırakıyor. Arka saflara yani onların yanına gelen herhangi bir karakteri saniyeler içinde öldürebilme yetisine sahip bu ikili, yetmezmiş gibi rahat bir şekilde büyü atabilir konumdalarsa, size  o takım savaşında kazanmayı garantiliyorlar. Uther ve Rehgar gibi iyileştirme kapasitesi yüksek karakterler ile de fazlasıyla iyi gidiyorlar.

Örnek Maç: Cloud 9 Vortex vs Pool Platoe Some Tangos

Kaynak: gosugamers.net