Activision Blizzard önceki günlerde 2019’un ilk çeyreğindeki gelirlerini açıklarken yakında düzenlenecek olan Call of Duty League‘lerinin ilk beş şehrini ve organizatörlerini açıkladı. Atlanta-Georgia, Dallas-Texas, New York-New York, Paris-France ve Toronto-Canada sırasıyla Atlanta Esports Ventures, Envy Gaming, Sterling.VC, c0ntact Gaming ve OverActive Media tarafından düzenlenecek.

“Bugün açıkladığımız beş kurucu franchise da ortaklığı devam eden Overwatch League takım sahipleri. Bizim espor vizyonumuzu ve kalibremizi deneyimledikleri için şehir merkezli gerçekleşecek olan Call of Duty ligi gibi global ölçekli bir fırsatın üstesinden gelebilecek kapasitedeler” diyor Activision Blizzard CEO’su Bobby Kotick. “Gelecek aylarda diğer şehirler ve takımlar hakkında daha ayrıntılı bilgiler vereceğiz”.

Bu açıklamayla OverActive Media üç büyük franchise edilmiş ligde hak sahibi olan tek organizasyon oldu. Şirket, bünyesinde League of Legends European Championship’te rekabet eden Splyce takımını da bulunduruyor.