Immortals ve Echo Fox, NA LCS’te bu haftaya zaferle başladı fakat iki takım da aslında çok etkili bir oyun sergilemedi.

Küme düşme tehlikesini her ne kadar atlatmış olsa da, Phoenix 1, halen LCS’in alt sıralarından çıkmaya ve işlerini garantiye almaya uğraşıyor. Seriyi Echo Fox’a karşı iyi bir şekilde başlattılar ve ilk maçta Mikeyeung’un Zac performansı sihirdar vadisinde alev alev parladı. Echo Fox, Barondan önce, öldürme skorunda öne geçti ancak altın farkı olarak P1 karlı çıktı. Echo Fox yolunu alev ejderine doğru çevirmişti ki düşük sağlık puanları onlar için ölümcül bir hata oldu ve P1 bunu iyi kullanarak Baronu ve katliamı garantiledi. Ancak Echo Fox ikinci Baronun doğuşundan sonra kendini toparladı ve tekrar öne geçerek kendini göstermeye başladı. İşler sonuna kadar düzensiz ilerlese de oyunun sonunda kazanan taraf Echo Fox oldu. Ancak bu maç iki takımın da neden puan tablosunun alt taraflarında olduklarını gösterdi.

Phoenix 1, ikinci maçın erken safhalarında ilk maçta olduğu gibi yine ön plana çıktı ancak maçın ortalarına doğru kayışları ellerinden kaçırdı ve Echo Fox için işler iyiye gitmeye başladı. P1, Barona doğru koşarken 2 kayıptan sonra vazgeçti ve bir inhibitör aldı. İttirmeye devam eden takıma Echo Fox sağlam bir yanıt verdi. Arka arkaya gelen ölümler sonrasında Echo Fox beklenmeyen bir katliam yaptı. Devamında Echo Fox oyunu bitirmek için hiç durmadan ilerledi ve serinin kazananı unvanını elde etti.

Immortals ise bu haftaki LCS macerasına önceki haftadaki gibi devam etti. İlk maçın başında Xmithie, Jarvan ile iki skor alarak Team Liquid’in bir adım geri atmasını sağladı ve takımını orta safhalar için güvene aldı. Sonrasında TL Xmithie’nin ormanını işgal ederek skor çıkardı ve altında öne geçti. Oyun tam Team Liquid’in lehine dönmeye başlamıştı ki ikinci Baronun vadiye inmesiyle işler değişti. Immortals planlı ve güvenli bir oyun çıkarıp, katliam yaparak tekrar oyuna döndü. Oyunun sonuna kadar devam eden bu etkinin sonucu olarak ilk maçın kazananı Immortals oldu.

İkinci maç, ilk maçla eşit bir sürede oynandı. Team Liquid maça 3-0 gibi iyi bir skorla başladı ancak 15. Dakikalarda işler değişmeye başlayarak oyun Immortals’ın tarafında kaymaya başladı. Immortals iyi bir oyun çıkararak önceki maça nazaran haritada daha çok etkin oldu. Birkaç skor ve kuleyi aradan çıkardıktan sonra dakika 25 civarlarında Baronu katlederek temiz bir zafere doğru yol aldı. Serinin kazanını, sıralama tablosunda birinci sırada olan Immortals olarak belirlendi.

İki serinin de sonunda yorumcular ve hayranların kanısına göre, iki kazanan takım da etkili ve kendilerine yakışan bir oyun çıkaramadılar fakat sonuç olarak günün kazanan takımları Echo Fox ve Immortals oldu.

Warden: “Bu, Şimdiye Kadar Yaşadıklarımızın En Zoru.”