Dota fanatikleri için yılın en çok beklenen etkinliği olan The International 7 başlamak üzere! 3 gün sonra başlayacak olan grup aşaması için gruplar şimdiden belli oldu!

Gruplara geçmeden önce sistemin nasıl çalıştığını hatırlatmak gerek. Ana etkinliğine girmek için seçilen 18 takımdan yalnızca 16 takım bir üst tura çıkabiliyor. A ve B olmak üzere dokuzar takımdan oluşan iki grupta yapılan maçlar sonunda ilk dört sırada kalan grup ana etkinlikte yerlerini kesinleştirirken alt dörtlü kaybedenler grubu olarak adlandırılan maçlarda ana etkinliğe çıkmak için kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Grup sonuncuları ise ne yazık ki bu devasa ödülden hiçbir pay alamadan yarışmaya veda ediyor…

Gruplara gelecek olursak;

A grubunda; Evil Geniuses,TNC,Team Liquid,iG Vitality,LGD Gaming,Fnatic,Team Secret,Infamus ve Team Empire mücadele edecek.

B grubunda ise; OG,Cloud 9,Newbee,Invictus Gaming,Virtus Pro,Digital Chaos,LGD Forever Young,HellRaisers ve Execration ekipleri mücadele verecekler.

The International’ın grup aşaması her yıl olduğu gibi bu yıl da fazlasıyla dolu başlıyor. 2 Ağustos’ta Türkiye saatiyle saat 19:30’da aynı anda başlayacak.

4 gün sürecek olan grup aşamasının ilk gün takvimi ise şöyle;

2 Ağustos Saat 19:30/A Grubu

  1. Evil Geniuses vs TNC
  2. Team Liquid vs iG Vitality
  3. LGD Gaming vs Fnatic
  4. Team Secret vs Team Empire

2 Ağustos Saat 22:00/B Grubu

  1. Og vs Cloud 9
  2. Newbee vs Invictus Gaming
  3. Virtus Pro vs Digital Chaos
  4. LFY vs Execration

3 Ağustos Saat 24:30/A Grubu

  1. Team Secret vs Infamous
  2. Team Liquid vs Fnatic
  3. LGD Gaming vs Team Empire
  4. Evil Geniuses vs iG Vitality

3 Ağustos Saat 03:00/B Grubu

  1. Newbee vs Cloud 9
  2. OG vs Digital Chaos
  3. Virtus Pro vs Exectration
  4. LFY vs Hellraisers

Siz gruplar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce hangi grup bizlere seyir zevki daha yüksek maçlar seyrettirebilecek? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın ve herkese şimdiden iyi seyirler!

Peter “ptr” Gurney, NRG kadrosundan ayrıldı