Tricked vs EU4IA

Operation Kinguin’de 4. haftanın 3.gün karşılaşmaları ile devam ediyoruz. Günün karşılaşması temsilcimiz Space Soldiers’ın da yer almış olduğu G grubunda Tricked ve EU4IA arasında gerçekleşmekte. Her iki takımın da eşit puanda olduğu grupta kazanan taraf, gruptan çıkma şansını yükseltecek. Harita seçimlerine baktığımızda İspanyol ekibin Cache haritasını seçtiğini, Danimarka temsilcisinin de Inferno haritasını seçtiğini görmekteyiz.

İspanyol ekibinin seçmiş olduğu harita ile başlayan karşılaşmada Danimarka ekibi CT tarafında başlamayı seçerek avantajlı bir skor elde etmek istedi. Buna karşılık, İspanyol ekibi Terörist tarafındaki güzel taktikleri ile devre arasına 8 – 7‘lik bir üstünlük ile girmeyi başardı. Terörist tarafındaki etkili oyununu CT tarafında sergileyemeyen İspanyol ekibi, MusambaN1‘in üstün performansına rağmen kendi seçmiş oldukları harita olan Cache’de Danimarka ekibine 16 – 13 mağlup olarak seride 1 – 0 geri düşüyor.

Inferno haritasında İspanyol ekibini CT tarafında izliyoruz. Pistol round’da CT tarafının avantajını değerlendiremeyen İspanyol ekibi, 7 – 1’lik geride olduğu skordan 8 – 7’lik seri elde ederek devre arasına önde girmeyi başardı. Karşılıklı roundlar kazanılarak ilerleyen maçta, karşılaşma sonunda 15 – 15’lik skor ile maç uzatmaya gidiyor. Uzatmalarda CT tarafının avantajı sayesinde Danimarka ekibi 2 – 1’lik üstünlük elde ediyor ve Terörist tarafında hızlı bir oyun ile 19 – 17’lik skora ulaşarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başarıyor. G Grubunun puan durumu son haliyle aşağıda yer almaktadır.

tablo2