Günün sürpriz haberlerinden biri yıldız CS:GO oyuncusu pronax’tan geldi. CS:GO sahnesinde yıllardır keyifle seyrettiğimiz ünlü oyuncu, geçtiğimiz saatlerde Twitter hesabından yaptığı açıklamayla CS:GO’yu bıraktığını açıkladı. Aynı zamanda sevenlerine güzel bir sürpriz de yapan pronax, yakın gelecekte çok büyük bir projede yer alacağını duyurdu. İsveçli yıldızın duyurusunu da sizlerle Türkçe olarak paylaşalım:

“Bugün itibariyle resmi olarak rekabetçi CS:GO’dan emekli oluyorum, oyunculuk kariyerimde beni destekleyen herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Çok büyük ölçekli bir projeye adım atmak üzereyim, bunun tam duyurusunu gelecekte yapacağım. Yakında görüşmek üzere!”

Bizler de hem Dijital Sporlar olarak, hem de espor arenasını yıllardan beri keyifle takip eden oyuncular olarak pronax’a bize yaşattığı tüm harika anlar için teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki kariyerinde bol şans diliyoruz. Umarız kendisini çok daha güzel yerlerde, çok daha büyük başarılara imza atarken aynı keyifle seyretmeye devam edeceğiz.