Tencent Games, Ring of Elysium’a yeni gelecek gece modu From Dusk Till Dawn ile ilgili detayları ve çıkış tarihini duyurdu.

22 Aralık’ta gelecek modun üçüncü ve son trailer’ı da yayınlandı. Yeni modun Hassas Vücut Sıcaklık Sistemi ve dinamik hava değişimine sahip olacağı belli oldu.

From Dusk Till Dawn, oyuncuların dörderli takımlar halinde ve yakın mesafelerde başlamalarını sağlayacak. Yeni harita, eski haritanın 4te biri kadar küçük olacak. Dinamik hava sayesinde, oyuncular zorluk yaşarken, değişik stratejiler geliştirebilecekler. Dinamik hava şartları hafif kar yağışı, yoğun kar yağışının yanı sıra, oyuncular, ekstrem soğuk boyunca geceyi geçirmek ve zafer elde etmek için uğraşacak.

From Dusk Till Dawn, Hassas Vücut Sıcaklığı Sistem’ini içerek. Bu sistemde oyuncuların vücut sıcaklıkları ağır kar ve soğuk geçişlerinde oldukça düşecek. Çatışma sırasında ise oyuncuların yemek pişirip yemesi ve ısınması gerekecek.

Ancak, oyuncular Dusk Till Dawn maçında sadece tek bir kamp ateşi oluşturabilecek, bu yüzden ekiplerin kamp ateşlerini akıllıca kullanmaları gerekecek. Ateşi harlamak oyuncuların pişirme süresini azaltırken, sıcaklığı artıracak.

Bar veya konserve yemek gibi atıştırmalıklar oyunculara zaman kazandıracak ancak en iyi etkiyi pişirilen yemek verecek. Pişmiş yemek bir oyuncunun soğuğa karşı en iyi silahı, bu yüzden ekiplerin her ateşi dikkatlice kullanması gerekecek.

Her From Dusk Till Dawn maçı oyuncuları ekipleriyle beraber hayatta kalmak için zorlayacak. Vücut sıcaklığını idare etme ve diğer oyunculara karşı karanlık çökene kadar hayatta kalma zafer için elzem olacak. Birden fazla kazananı olabilen standart Ring of Elysium maçları gibi, From Dusk Till Dawn maçında da, karanlık çöktüğünde hayatta kalan ekipler maçın kazananı sayılacak.

From Dusk Till Dawn, Ring of Elysium’a 22 Aralık’ta gelecek ve her gün belirli bir süre açık olacak.