Natus Vincere’in başarılı oyuncusu Denis “seized” Kostin WESG 2017’e katılmak için mücadele edecek Rus Milli Takım oyuncularını açıkladı.

WESG’in takımlarda yabancı oyuncu kabul etmemesi nedeniyle turnuva dışında kalan Na’Vi’nin yıldız oyuncusu Denis Kostin 4 diğer Rus oyuncuyla birlikte kendi takımını oluşturdu. Ekibin amacı 1.5 milyon dolarlık turnuvayı kazanmak.

23 yaşındaki oyuncu, Na’vi den takım arkadaşı Egor “flamie” Vasilyev, FlipSid3’ten Denis “electronic” Sharipov ve Georgo “WorldEdit” Yaskin ile birlikte Gambit’in yıldız ismi Mihail “Dosia” Stolyarov ile birlikte Rus Milli takımını oluşturdu.

Rusya Elemeleri 8-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek, kazanan 2 takım Barcelona’daki Avrupa finallerindeki yerini kazanacak.

Seized’in takımı şu şekilde;

  • Denis “seized” Kostin
  • Egor “flamie” Vasilyev
  • Mihail “Dosia” Stolyarov
  • Georgi “WorldEdit” Yaskin
  • Denis “electronic” Sharipov

Geçtiğimiz sezon electronic ve WorldEdit Rusya milli takımında yer almıştı. Flipsid3 ikilisi yerine ise Dmitry “S0tF1k” Forostyanko ve Vadim “DavCost” Vasilyev takımın diğer oyuncularıydı. O dönemki Rus Milli takımı Çin’de düzenlenen turnuvayı 13-16 sıraları arasında bitirmişti.

1907 Fenerbahçe Espor, Worlds 2017 Ön Elemelerine Zaferlerle Başladı!