Gustavo “SHOOWTiME” Gonçalves Immortals’la olan ayrılığından 2 gün sonra Brezilyalı espor takımı INTZ’e katıldı.

CS:GO’daki en büyük başarısı Immortals kadrosuyla DremaHack Summer’de aldığı Ninjas in Pyjamas galibiyeti olan 19 yaşındaki yetenek, takım tarafından SK Gaming eski koçu Wilton “zews” Prado’nun takım oyuncusu olarak dönüşünü kolaylaştırmak için takımdan çıkartıldı.

Brezilya’nın popüler espor takımlarından biri olan INTZ ise Counter-Strike 1.6 efsanesi Raphael “cogu” Camargo’nun çevresinde dönen bir kadroya sahip. Bu kadroda yakın zamanda değişiklik yapan takım SHOOWTiME’ı almadan bir kaç gün önce ilk beşe João “horvy” Horvath ve Denner “khtEx” Barchfiel isimlerini katmıştı.

Yeni INTZ takımının ilk çevrimdışı turnuvası ise 31 Temmuzda ESL Brasil Premier League’de olacak. Immortals kadrosunda yıldız olarak konumlandırılmasa da SHOOWTiME’ın uluslararası alandaki tecrübesi onu CS:GO kadrosundaki en tecrübeli isim yapmaya yetiyor. INTZ Yöneticisi Lucas Almeida’nın konuyla ilgili maisesports’a yorumu şu şekilde: “Bu kalitede, takıma bir çok şey katabilecek bir oyuncumuzun olması bizi yeterince memnun ediyor.”

Kaynak: http://www.dailydot.com/esports/shoowtime-intz-counter-strike/