Alman kuruluş SK Gaming, Çinli akıllı telefon üretim şirketi OnePlus ile resmi akıllı telefon ortakları olmaları için anlaşma yaptı. Anlaşmaya göre OnePlus, SK Gaming’e içinde Clash Royale Ligi bulunduran akıllı telefonlar üretecek.

SK Gaming’in CEO’su Alexander Müller söz konusu ortaklık için şu yorumlarda bulundu: “OnePlus markasını 2013 yılında ilk kuruldukları zamandan beri takip ediyoruz ve şimdi onları aramızda görmekten çok mutluyuz. Ürettikleri akıllı telefonlar birinci sınıf kaliteye sahip ve gelecek yıl boyunca etkileşimde ve katkıda bulunmak istediğimiz, dünyanın her yerinden edindikleri inanılmaz bir kullanıcı topluluğuna sahipler. “

SK Gaming Clash Royale kadrosu 7 Aralıkta Los Angeles, California’da olacak Clash Royale Ligi Finallerinde yarışacaktı. Takım turnuvaya şu ana kadar OnePlus cihazlarıyla hazırlandı.

OnePlus Almanya Ülke Müdürü de ortaklıkla ilgili açıklamalarda bulundu: “Güçlü bir takım ve güçlü bir akıllı telefon, ortaklığımızla bu iki şey beraber mükemmel bir birliktelik oluşturuyor. Bu nedenle SK Gaming’in resmi akıllı telefon ortağı olmaktan ve oyuncuları başarılarında her yönden desteklemekten mutluluk duyuyoruz.”

Haberimizi sonlandırmadan önce OnePlus’ın diğer ortaklarından da bahsedecek olursak geçtiğimiz günlerde 2019-2020 sezonunda PUBG Mobile Kuzey Amerika Süper Ligine sponsorluk yapması için Super League Gaming ile ortaklık kurmuştu. 2019 yılının başlarında, Fnatic ile de akıllı telefon üreticisi ile küresel bir ortaklık yaptığını duyurmuştu.