Oyun kulaklığı markası Turtle Beach, 31 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında Philadelphia’daki Made in America Festivali’nin resmi oyun ortağı olacağını duyurdu.

JAZ-Z tarafından oluşturulan ve prodüksiyonunu Roc Nation ile DPS’nin üstlendiği festivalde bu yıl Cardi B, Travis Scott ve James Blake gibi sanatçılar bulunacak ve çıkacakları dört sahne, birbirinden farklı müzik türlerine şahit olacak.

Turtle Beach ise sahne arkasında sanatçıların ve VIP’lerin oyun oynamasına imkan sunacak bir alan oluşturacak. Bu alanda şirketin kulaklıkları ön planda tutulacak ve ünlülerle birlikte sosyal medya içerikleri oluşturulacak.

Turtle Beach’in CEO’su Juergen Stark, “Made in America Festivali ile iş birliği içerisinde olmak markamızın gücünü net bir şekilde gösteriyor. Turtle Beach, oyun ve pop-culture arasındaki bağlantıyı önemsiyor.” diyerek devam etti. “Bu yıl gerçekleşecek olan festival, oyuncu olan en ünlü sanatçılar ve sporcular ile çalışmamıza; oyun, müzik ve eğlence tutkunlarına muhteşem anlar oluşturmamıza olanak sağlıyor.”