Twitch ve Heroes Global Championship ortaklığında gerçekleştirilen Cheering etkinliği sayesinde taraftarlar hem takımlarına destek olacak hem de Twitch ve Heroes of the Storm içinde çeşitli hediyeler kazanacak.

Twitch yayıncılarına destek olmak isteyen izleyiciler tarafından kullanılan Cheering sistemi, HGC süresince takımlara destek olmak için de kullanılabilecek. Takımlarına Cheering ile destek olan izleyiciler, Twitch üzerinde kullanılabilecek özel ifadeler, oyun içinde kullanabilecekleri bayraklar ve farklı eşyalar da kazanacaklar.

1 Ağustos tarihinden itibaren başlayacak olan etkinlikler sırasında, her izleyici yaptığı desteği, etkinliğe özel Twitch sayfası üzerinden takip edebilecek.

 

My Progress: Etkinlik boyunca Cheering ile attığınız her bit, yeni bir ödül açmanızı sağlayacak. Hedeflere ulaştıkça açabilecekleriniz arasında yeni binekler, oyun içerisinde kullanılabilecek ifadeler, epic loot kutuları, legendary bayraklar ve daha fazlası bulunuyor.

 

Team Progress: Favori takımınıza destek verdikçe, takımlara özel olarak hazırlanmış kozmetik eşyalar Heroes of the Storm içerisinde kullanılabilir olacak. Twitch üzerinde ise, desteklediğiniz takıma özel ifadelere sahip olacaksınız.

Global Progress: Etkinlik boyunca takımlara, miktarı fark etmeksizin, destek olan tüm kullanıcılar, topluluk hedeflerine ulaşılarak açılabilecek özel hediyeler kazanacaklar.

1 dolar değerinde bit atsanız bile, oyun içerisinde kullanabileceğiniz HGC ve takım portrelerine sahip olabileceksiniz. Ayrıca attığınız bitlerin %50’si, destek verdiğiniz takıma gidiyor olacak.

Bu etkinlik sayesinde, HGC dahilinde 32 takımdan istediğiniz kadarına destek olabilir, favori Heroes of the Storm takımınıza olan desteğinizi, ödüller de kazanarak, gösterebilirsiniz.

Astralis, ESL One New York 2017’ye Davet Edildi