Virtus.pro’nun 5. Round’da Cloud9’ı yenip çeyrek finale çıkmasının ardından, Jaroslaw “pashaBiceps” Jarzabkowski röportaj verdi. Deneyimli oyuncu, tekrardan ev sahibi sıfatıyla kalabalığın önüne çıkmalarını ve son maçlarının sonuçlarını değerlendirdi.

Virtus.pro 3-2’lik skorla çeyrek finale kalmayı başardı. Günün erken saatlerinde, Mirage haritasında North’a ucu ucuna kaybetmesinin ardından, Cloud9’ı Train haritasında 16-10 yenerek çeyrek finale adını yazdırmayı başardı.

Polonyalı ekibin çeyrek finale kalmasının ardından Jaroslaw “pashaBiceps” Jarzabkowski kısa bir röportaj verdi.

  • Günün erken saatlerinde maçı hakkında konuşalım. North ile oynadığınız maçı kazanmaya çok yakındınız ama olmadı. Bunu nasıl değerlendiriyorsun ?

Çok çekişmeli ve çok yakın bir maçtı. Snax, rakiplerimizi çok iyi okuyor ve rakibin CT Tarafında ve Terörirst tarafında nerelere gidebileceğini ve neler yapabileceğini bize söylüyordu Onların hakkında her şeyi biliyorduk. Demek istediğim, Snax’ın yanlış tahminlerde bulunduğu ve onun hatası olduğu değil, bu hepimizin hatası, hepimiz ciddi hatalar yaptık maç esnasında. Gerçekten çok yakın geçen bir maçtı ama son 3 round’a bakarsak, ne kadar kötü oynayıp, saçmaladığımızı görebilirsiniz.

Avantajlı taraf bizdik ama “gümüş” oyuncular gibi oynadık. Kurulu bir bombaya sahiptik, 5v5 olan durumda CT tarafına doğru yönelmedik, Konnektör ve Z’yi itemedik. Sanki ayakkabılarımızın içinde 100 kiloya yakın ağırlık vardı. Haritada bir şeyler yapmamız gerekiyordu fakat kill alabilmek için bekledik. Gelecek için çok iyi bir ders oldu bize.

  • Cloud9’ı yenip çeyrek finallere adınızı yazdırmış olmanız iyi hissettirmiş olmalı. Özellikle son zamanda aldığınız kötü sonuçları ve Facebook’ta paylaşılan yorumları göz önüne alırsak. Kişisel olarak iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum.

Artık playofflardayız. Efsane olmak gerçekten özel bir şey, çünkü günümüzde Major’da, Minor’da veya çevrimiçi maçlarda oynamak anlamsız. Rakiplerinize çalışmak, sadece vakit kaybı. Artık daha temiz bir kafayla çeyrek finallere hazırlanacağız. Çünkü bundan sonra oynayacağımız maçlar “BO3” olacak ki biz “BO1”’de iyi performans sergileyemedik. “BO3”’ü avantajımıza çevirebileceğimizi umuyorum.

  • Katowice’de başaramadığınızı burada başardınız ve ev sahibi olduğunuz turnuvada kalabalığın önünde boy göstereceksiniz. Bu senin için nasıl bir anlam ifade ediyor ?

Bir çok insan bu turnuvayı izlemeye Virtus.pro olduğu için geliyor, ve bu güzel anı 2014’te yaşamıştık. Çok büyük arenalarda, büyük sahnelerde, büyük kalabalıklara karşı oynadık ama bu oynadığımız en büyük arena olacak ve umarım Virtus.pro olarak başarılı olabiliriz.

FalleN: “Coldzera Kazanmayı Gerçekten Çok İstiyor”
PGL Major Kraków 2017: Dördüncü Gün